Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem volt beosztva minden percünk

Habár a PEOPLE TEAM táborai harmincéves múltra tekintenek vissza, Lizi 2021-ben látogatott el először a PT-táborok egyikébe. A lány a következőket írta a kecskeméti gyerekparadicsomban szerzett élményeiről:

Tovább

Nemcsak nyaraltam, hanem dolgoztam is

Egy jó nyári tábor élmény a diákoknak, egyben megnyugtató a szülőknek, akik tudják, hogy nyugodtan dolgozhatnak addig, amíg mások a gyermekeik gondját viselik. Rutinos táborozónak számít Orsi, akinek a favoritja a PEOPLE TEAM: eddig nyolc hetet töltött el a kecskeméti táborokban, és alig várja, hogy 2022 júliusában ismét megnyissa kapuit az új generációs táborkomplexum.

Tovább

Kiderült, hogy tudok főzni és táncolni

Nyári tábor gyerekszemmel

Léna rutinos táborozó, a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába 2021-ben negyedik alkalommal látogatott el. Alább a középiskolás lány sorai olvashatók.

Tovább

Kifogások helyett: gazdasági tábor gyerekeknek

"Az egyetlen dolog, ami közted és az álmaid között áll, az az ostoba történet, amit saját magadnak mesélsz arról, hogy miért vagy képtelen elérni őket" - mondja A Wall Street farkasa című alkotás főszereplője. Tudod, ez az a film, amiben a Leonardo DiCaprio által alakított karakter, Jordan Belfort becsületes tőzsdeügynökből egy nagymenő brókercég tulajdonosává avanzsált. Nem kell ahhoz svindlerkedned, hogy sikeres legyél az életben, de amennyiben már most tudod, hogy egyszer szeretnél saját céget vezetni, nem árt, ha a felsőfokú tanulmányaid megkezdése előtt megismered a gazdasági alapfogalmakat, illetve meghallgatsz néhány tapasztalt vállalkozót arról, ők hogyan csinálták meg a szerencséjüket. Alkotóműhely-szerű közegre és brainstormingolásra vágysz? A PEOPLE TEAM nyári gazdasági táborában megtalálod a számításaidat!

Tovább

Mi ébresztettük a napot

Van-e intenzívebb érzés, mint amit egy nyári táborban élünk át? Igen, annak a megszervezése. Létezik olyan tábor, amely annyira jó, hogy nemcsak jelentkezőként, hanem a megcélzott korcsoportból kinőve, immáron aktív alakítóként is visszajárnak a táborlakók. És ez így természetes, hiszen lelkükben megőriznek egy darabot a gyermekkorból - ők igazán szerencsésnek mondhatók. Ezeket a fiatal szervezőket, akik évekkel ezelőtt még táborozóként vettek részt a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táboraiban, mókusoknak hívják, és büszkén viselik a nevet, mert egyet jelent az év legjobb programjával, a PT-vel.

Tovább

​​​​​​​Gondok és megoldások – táborozás

Érdemes megfogadni a 30 éves táborszervezői múltra visszatekintő PEOPLE TEAM néhány praktikus tanácsát.

Tábor előtt

A gyerekek akkor fogják jól érezni magukat a táborban, ha ők választhatnak.

Meséljünk nekik sokat a saját tapasztalatainkról, mutassunk fotókat, ahogy nyakig sárosan, ám boldog mosollyal az arcunkon fagylaltozunk. Emlékeztessük őket, hogy az osztálykirándulás is mindig szuper esemény szokott lenni. Keressünk együtt tábort, olvassuk el az ajánlatokat, nézzük meg a képeket az elhelyezésről és a programokról. Rengeteg táborban már videós ismertető is elérhető. Vegyük fel a kapcsolatot a táborszervezőkkel, és hagyjuk a gyerekeket is kérdezni. Elolvashatjuk a kommenteket a tábor közösségi oldalán, illetve esetleg más szülőkkel is beszélhetünk. Próbáljunk beszervezni barátokat, ismerősöket, osztálytársakat.

Tovább

Angoltábor: végre emberek között

Úgy tartja a mondás, hogy gyermekkorban könnyebb elsajátítani egy nyelvet, vagy legalábbis minél korábban kezdjük el megtanulni, annál jobb lesz a kiejtésünk. Azonban mi van akkor, ha nem pelenkában totyogva ismerkedtél meg az angollal, vagy legfeljebb annyi kötődésed volt hozzá, hogy - szüleid legnagyobb örömére - rongyosra hallgattad a Baby Shark című dalt? Meglehet, hogy ebből a kiindulópontból egy alap- vagy középfokú nyelvvizsga már elérhetetlen messzeségnek tűnik. Don't worry, be happy, vagyis inkább ne aggódj, mert segítünk.

Tovább

Tojást loptunk hajnalban

Egy ízig-vérig mai és jó nyári tábor alkalmazkodik a résztvevők bioritmusához és kéréseihez. Ha például gamertáborba mész, és nem kelsz fel 10-ig, ugyanúgy nem maradsz ki semmiből, mint azok, akik - mondjuk - hajnalban futnak vagy előkészítik a reggeli hozzávalóit. Ha mindez egy helyen történik, akkor nem beszélhetünk másról, mint a PEOPLE TEAM komplex táborairól, ahol 11 témacsomag 30 szekciója fogadja 2021-ben is a 7-17 éves gyerekeket.

Tovább

gyerektábor Vegánoknak is

Ki ne szeretné, ha gyermekéből talpraesett, magát minden helyzetben feltaláló, ötleteit megvalósító felnőtt válna? Ehhez persze szükséges az útmutatás és az, hogy hagyjuk őt boldogulni. Gondoljunk bele: ha mindent megcsinálunk helyette, és még egy virslit sem hagyjuk megfőzni, mi lesz vele, ha egyetemistaként elkerül otthonról? Elrohanunk hozzá, hogy bekapcsoljuk a tűzhelyet? Az lenne csak igazán gáz.

Tovább

Naná, hogy tábor!

Clive Staples Lewis szavai szerint: "Ha ülne egy láthatatlan macska a széken, a szék üresnek látszana; a szék üresnek látszik, tehát egy láthatatlan macska ül rajta." Akár ezzel az idézettel is illusztrálhatnánk a logikus gondolkodás mibenlétét. Amennyiben gyermekünk szereti a hasonlóan elmés megállapításokat, fejtörőket és játékokat, jó hír, hogy remek szünidei programot tartogat számára ez a nyár is: ez nem más, mint a PEOPLE TEAM logikatábora.

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR