Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Táborstart, 2022

Van-e jobb a nyári szünetnél? A PEOPLE TEAM szervezői úgy gondolják, nincs,
ezért minden iskoláskorú gyerek örömére 2022-ben is megrendezik új generációs táboraikat. A 7-17 éves résztvevők ezúttal is a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiuma területén élhetik át az év legtutibb buliját.

2022

Tovább

Szabadban, szabadon

A nyári táborok szinte mindegyike speciális tematikát kínál. Az angoltól a számítástechnikán át a 3D nyomtatásig rengeteg szakfoglalkozáson vehetnek részt a gyerekek. Sokan első hallásra azt gondolják, hogy ezek a kurzusok úgy működnek, mint az iskola. A gyerekek ülnek a tanteremben, a szünetben pedig kiözönlenek az udvarra.

2022

Tovább

Anyu, most én nyaralok!

30 év tapasztalattal a hátunk mögött biztosak vagyunk abban, hogy neked is, mint minden gyereknek szükséged van egy kis kikapcsolódásra. Ugyanúgy, mint a felnőttek, te is szeretnél kiszakadni pár napra vagy hétre az otthoni mókuskerékből, és szülői kontroll nélkül önfeledten nyaralni.

Az alábbiakban szeretnénk néhány tanácsot adni, hogyan készítsd fel a családodat. Különösen, ha először leszel távol tőlük.

Tovább

2022: PT, tábor, Kecskemét

Léteznek események, amelyeket egész évben várunk, és amelyeket nagy hiba kifelejteni a naptárunkból. Ilyen a karácsony, a nyári vakáció, a Sziget Fesztivál - vagy egy szuper tábor. A tapasztalt táborozók tudják, hogy a PEOPLE TEAM (PT) nyári tábora a tuti: a 7-17 év közötti diákok szekciók tucatjai közül választhatnak, és az egyhetes turnusok során az adott téma ismerőjévé válhatnak, ha nem is szakértői szinten, de például a PT-s angoltábor hozzásegíthet a sikeres nyelvvizsgához, a színházi tábor a felvételihez, a kuktatábor által pedig megtanulhatják a résztvevők, hogyan dobhatnak össze könnyű és ízletes fogásokat. És ez még csak három a 17 témacsomag közül.

Tovább

A tábor, ami úgy jó, ahogy van

Irodalom és nyár: Soma a PEOPLE TEAM kecskeméti élő irodalom és kreatív írás táborában töltötte előző nyarainak egy részét. Milyen élményeket szerzett az egyhetes turnusok alatt? Most kiderül.

Tovább

Csak a csúszda hiányzott

Réka 2021-ben járt a PEOPLE TEAM táborában, és élményeit most portálunkkal is megosztotta.

"A barátnőmmel érkeztem a PT kecskeméti nyári táborába. Minden tetszett, csak a csúszda hiányzott. Leginkább az esti programokat szerettem. A legjobb program a tűzshow, a kedvenc helyem pedig az ugráló volt.

A legkedvesebb élményem a vadasparkhoz kötődik. Persze vicces és ciki események is történtek. Például előfordult, hogy mentünk fel a szobánkba, és idegen szobában kötöttünk ki, vagy hogy rányitottam a szomszéd lányra a WC-n… A táborlakók által készített film pedig nagyon para lett. A menü ízlett, főleg a tésztás husi, a pörkölt galuskával, a rizs és a rántott hús. Ottalvós nyáritábor-változatra érkeztem; szép és tiszta volt a kollégiumi szoba, ahol ketten aludtunk, illetve kényelmes az ágy.

Tovább

Légy a következő Charles Simonyi!

Az informatika menő. Az informatikusoknál senki sem ért jobban a számítógépekhez. Ők programozzák a telefonok, a laptopok, a tabletek operációs rendszerét, illetve az alkalmazásokat is. Ők készítik el a honlapokat, és ők a cégek, az intézmények rendszergazdái. Rengeteg olyan programmal dolgoznak, amelyről az átlagember azt sem tudja, mire való.

Tovább

Hogy kerül egy orrszarvú a táborba?

Egy nyári táborban ezer dolog történhet. Éjszaka kísérteties hangokat lehet hallani - meglehet, hogy csak a szobatársunk motyog álmában -, a hőség miatt pedig előfordulhat, hogy a Jumanji világába képzeljük magunkat. A PEOPLE TEAM táboraiban részt vevő diákoknak szerencsére élénk a fantáziájuk; ezúttal a 2021-es kalandjaikból szemezgettünk.

Tovább

A legtutibb karácsonyi ajándékok gyerekeknek

Valószínűleg minden szülő szembesült már azzal a jelenséggel, hogy a gyermeke ajándéklistája egyik napról a másikra megváltozott. Ez főleg akkor kellemetlen, ha már rég becsomagolva várják a korábban áhított ajándékai. Ezért nem érdemes hónapokkal az adott ünnep (születésnap, névnap, karácsony) előtt megvenni a kért termékeket, könnyen lehet ugyanis, hogy ami egyik hónapban még kívánságlistás volt, a következőben elfelejtődik - kivéve, ha olyasvalamiről van szó, amit kipróbált már, szívesen visszatérne hozzá, és már csak az árkategóriája okán sem nevezhető mindennapi ajándéknak: ilyen egy jó tábor is.

Tovább

Az első olyan tábor, ahol normális a kaja

Az, hogy mit esznek a gyerekek egy nyári táborban, fontos kérdés. Sokan csalódtak már a tábori kosztban - a kvártélyról nem is beszélve -, de Réka, aki idén vett részt első alkalommal a PEOPLE TEAM sporttáborában, megosztotta velünk azt, hogyan érezte magát, és mennyire kellemesen csalódott.

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR