Az, hogy mit esznek a gyerekek egy nyári táborban, fontos kérdés. Sokan csalódtak már a tábori kosztban – a kvártélyról nem is beszélve –, de Réka, aki idén vett részt első alkalommal a PEOPLE TEAM sporttáborában, megosztotta velünk azt, hogyan érezte magát, és mennyire kellemesen csalódott.

 

„Idén jártam először a PT-ben. Meglepődtem, hogy olyan jó barátokat szereztem, akikkel azóta is rendszeresen találkozgatok; nem hittem volna, hogy ilyen szoros kötelék alakul ki közöttünk. Az is váratlanul ért, hogy milyen finomak voltak az ételek. A PEOPLE TEAM-é az első olyan tábor, ahol normális volt a kaja: a pizza kihagyhatatlan, a favoritom, de úgy általában minden tetszett. A szállással egy táborhoz képest 120%-osan meg voltam elégedve, habár nyilván nem egy 5*-os luxusszállodára kell gondolni.

Sporttáborba jelentkeztem. A legfontosabb tanulság annak, aki sportos nyári táborba jelentkezik: mindig kend be magad naptejjel! Nagyon jól szórakoztam, délelőttönként mozogtunk, de délutánonként is lehetett kosarazni, röpizni, focizni és még jó sokfélét csinálni, egyszóval szuper volt.

Az előadások, a játékok és a csapatversenyek mind tetszettek, a jó fej mókusokról nem is beszélve. Az utolsó este volt a kedvencem, akkor tényleg mindent lehetett csinálni: volt koncert, karaoke, free hug… A legviccesebb tábori élményem ahhoz kapcsolódik, amikor kiálltunk a Hangárba, és ismerősöknek-ismeretleneknek egyaránt elénekeltük a 67-es út című dalt. A lényeg, hogy jól éreztük magunkat.

Hogyan jellemezném a PT-t? Király. Tökéletes. Nincs mit kérdeznem a jövő évi turnusokkal kapcsolatban, mert már előre tudom, hogy jók lesznek.”

És neked van kérdésed? Tedd fel a PT szervezőinek, és készülj a jelentkezési időszakra, mert hamarosan indul!