Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így ne légy para-mama!

Amikor eljön az idő, és a gyereked először utazik ottalvós táborba, az mindkettőtök számára igazi mérföldkő. Érdemes időben felkészülni erre a vitathatatlanul meghatározó élményre. Vannak édesanyák, akik katasztrófának élik meg, ha a csemetéjük akár egy napra is elmegy otthonról. Ez a hozzáállás sok gyerek életét megkeseríti. A szülőknek meg kell tanulniuk "elengedni" a gyerekeket. Meg kell érteniük, hogy a kicsik nem csak az ő szárnyaik alatt lehetnek biztonságban.

Tovább

A legjobb nyári programok: olvasás és tábor

Dobd fel a nyári szünetet hasznos és élménydús programokkal! Hogyan? A PEOPLE TEAM (PT) táboraival.

Tovább

Tegyük szebbé az ukrajnai gyerekek nyarát!

Számos kezdeményezés indult az Ukrajnát elhagyni kényszerülő családok megsegítésére. Legtöbben átutazóban vannak Magyarországon, ám erre az időre is szükségük van szállásra, élelemre, a kisgyermekeknek például pelenkára. Civilek és különféle szervezetek fognak össze a szomszédban dúló háború elől menekülőkért.

Tovább

Gondtalan nyár a PT táboraival

Jelenleg Magyarországra érkezik a második legtöbb ukrajnai menekült a háború kirobbanása óta. A világ - beleértve hazánkat is - egy emberként fogott össze a szomszédos országból érkezők megsegítésének érdekében.

Tovább

A PT-tábor segít

A PEOPLE TEAM nyári táborainak szervezőit elborzasztják az orosz-ukrán harcok. Született pacifistaként és a gyerekek jólléte mellett elkötelezett emberekként azért tettek alapítványt 1991-ben, hogy a világ minden tájáról érkező diákok egyformán jól érezzék magukat a nyaranta újraformálódó PT-s közösségben.

Tovább

Ez már döfi

32 év tapasztalat, ez idő alatt összesen 128 turnus és 25 000 táborozó. Melyik nyári táborról van szó?

2022

Tovább

Táborajánló

Sok gyerek, főleg a 7-10 éves korosztály nem szívesen megy még ottalvós táborba. Nekik a napközis, más néven bejárós táborok a legmegfelelőbbek. Amíg a szüleik dolgoznak, ők is remekül szórakoznak. A programok általában 8-tól 17 óráig tartanak, de a PEOPLE TEAM táboraiban (a gyerekeknek csak "PT") bejárósként reggel 7-től este 10-ig is biztonságban tudhatjuk csemeténket.

Tovább

5 kreatív nyári tábor

Egér a Marson? Lila elefántok? Csipkerózsika az űrben? Shakespeare rockstílusban? Lebegő legóvár? Sült csirke csokiszósszal? Semmi sem lehetetlen! Ha végtelen a fantáziád, és szeretnéd megvalósítani a legelképesztőbb ötleteidet is, akkor várnak a PEOPLE TEAM nyári alkotótáborai.

Tovább

Már jelentkezhetsz a legtutibb bulira, a PT-táborba

Február 15. duplán ünnep a családoknak: egyrészt megérkezett a várva várt adó-visszatérítés, másrészt ettől a naptól lehet jelentkezni a PEOPLE TEAM új generációs nyári táboraiba. Naná, hogy a helyszín ezúttal is Kecskemét.

2022

Tovább

Mi a kedvenc időtöltésed?

Néha jólesik ledarálni a legújabb Netflix-sorozatot, de nem érdemes egy egész nyarat így végigtolni. Hol van még a vakáció? - kérdezhetnéd, de egy szuper nyári programot legalább annyira türelmetlen várakozás előz meg, mint a karácsonyt. Tudtad például, hogy a PEOPLE TEAM nyári táboraira már február közepétől lehet jelentkezni?

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR