Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyár, élmények, táborok és árak

Lássuk, milyen változások jellemzik a 2022-es vakációt, amelyet a tavasz beköszöntével a diákok és a szülők is egyre jobban várnak, még ha más-más okból is.

A Táborfigyelőn lekövethető számok és az előfoglalások alapján 2022-ben várhatóan több mint 210 000 táborlakót fogadnak a táborszervezők a magyarországi táborokban. A viszonylag új keletű TikTok-tábortól a Roblox-, a MineCraft- vagy a YouTube-táborig rendkívül színes és szerteágazó a kínálat. A köztudatban "hagyományos táborozásként" élő nyári elfoglaltság jószerivel már nem létezik: a nyelvi táboroztatóktól a leendő újságírókat vagy vitorlázókat, esetleg a lovasokat táboroztatókig minden csapat egy vagy több témára építi azt a 3, 7 vagy akár 14 napot, amelyet a gyerekek a táborban töltenek. Az egy főre jutó táborozások idén megdönthetik a 2019-es évi csúcsot is.

Tovább

4 különleges tábor

Izgalmas nyári táborok gyerekeknek: ezeket nézd meg, ha egyedi tábort választanál!

Közeledik a nyári szünet, és szeretnéd, ha a gyermeked vagy gyermekeid hasznosan töltenék el a vakáció napjait? Mérd fel, milyen nyári táborok közül választhatnak! Az unalomig ismerteken kívül számos olyan újdonságot is kipróbálhatnak, amelyek nem csupán szórakoztatóak, de kifejezetten hasznosak is lehetnek a jövőjük szempontjából.

Tovább

Táborok és könyvek

Képzeld el, hogy van olyan nyári tábor, amelyikben nemcsak élményeket szerzel, illetve emléklappal, esetleg a saját magad által elkészített tárgyakkal térsz haza, hanem még jól megszórnak ajándékokkal. Nem is akármilyenekkel: a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerektáborainak szervezői elkötelezettek az olvasás mellett, ezért az esti csapatversenyeiken számos könyvet lehet nyerni.

Tovább

Milyen tábort válasszunk?

Minden gyerek más és más. Amíg az egyik imád egész nap sportolni, a másik a háta közepére sem kívánja a testnevelésórákon kívüli mozgást. Néhány gyerek szeret napestig egyfajta tevékenységgel foglalkozni, míg más gyerekeket az köt le, ha minél több dologban kipróbálhatják magukat. Eszerint válasszuk meg a nyári tábor típusát is.

Tovább

Táborozás lelkesen, elégedetten

A PEOPLE TEAM-táborok egyik alapítója még nem volt húszéves, amikor elkezdett németet tanítani egy apró balatoni táborban. A délelőtti nyelvórák után alig történt valami, külön programokat nem szerveztek a gyerekeknek. Elgondolkodott azon, hogy ennél izgalmasabban is telhetne a szünidő. "Ekkor fogalmazódott meg bennem először az, hogy lehetne sokkal tartalmasabb nyári táborokat is szervezni" - mondja Palotás Attila, akit a legtöbben csak Aterként emlegetnek. Azóta már ő maga is családapa. Ez a sztori már több mint 30 éves.

Tovább

Már téma a táborozás

Most, hogy közeleg a tavasz, mindenki örül. Nem kérdés, hogy a gyermeket nevelő családoknak érdemes időben elkezdeni a közös vagy a gyerekek vakációjának megtervezését. Akik kellő időben és átgondolással célozzák meg a nyári hónapokat, nemcsak a gyerekfelügyelet kérdését pipálják ki, de egy jól megválasztott tematikus táborral akár a jövőbe is fektethetnek, hiszen felzárkóztatás, nyelvvizsgára vagy felvételire felkészülés egyaránt szerepelhet egy jó tábor pozitív hozadékai között.
​​​​​

Tovább

Ez egy tuti tábor!

A kecskeméti egyetem homokbányai kampusza három hétre idén is gyerekzsivajtól lesz hangos. Turnusonként 400 gyerek élvezheti a táborok táborát Magyarországon!

 

​​Ezerszínű vakáció

Minden gyerek másképpen szeretné eltölteni a vakációt. Sokuknak elég, ha végre nem kell menniük sehova. Gördeszkázhatnak a téren vagy leruccannak egy-egy napra a strandra. Szerencsére egyre több gyereknek jelent egyet a nyár a táborozással. Eltelik a szünetből egy-két hét, és beüt az unalom, hiányoznak az osztálytársak. A haverokkal sem olyan izgalmas csak a téren lógni. Valószínűleg te is így vagy ezzel. Ilyenkor felmerül a gondolat, hogy jó lenne egy tábor, ahol tartalmasan töltheted el a napot.

Még Supermanné is változhatsz

A PEOPLE TEAM-táborok programválasztéka óriási: 17 téma kínál izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokat. Ha az angoltudásodat csiszolnád, érdekel a programozás, a fotózás vagy akár drón- és robotépítés, akkor itt a helyed. Művészlélek vagy? Lehetőséged adódik a képzőművészek, a fotósok, az irodalmárok vagy a színészek között kipróbálni magad. A természettudósok, a sportolók, a táncosok nem szenvednek majd hiányt a mozgásban. Idejük jó részét a szabad levegőn töltik.

Itt te kérdezel

A délelőtti órák nem a tananyagról szólnak. Számonkérés, házi feladat végképp nincs.  Kérdezz és kérj bármit: a lehetőségekhez képest mindent megvalósítunk. Lehet, hogy a Holdra nem tudunk eljuttatni, de igazi távcsővel figyelheted a Napot. Nem biztos, hogy kezedbe adunk egy kész robothadsereget, de együtt kitalálhatjuk, hogyan készítsd el az első robotodat. Azt sem tudjuk garantálni, hogy aranykincset találsz, de egy igazi ásatásra elviszünk. A lényeg, hogy légy kíváncsi!

Tiéd a döntés

Délutánonként eldöntheted, milyen programokon szeretnél kikapcsolódni: strandolás, sportok, játékszoba, kézművesfoglalkozások, számháború és rengeteg más élmény közül választhatsz. A turnusokban minden korosztály képviselteti magát. A közös műsorokon túl speciális eseményeket is szervezünk csak a kamaszoknak. 13 éves kortól engedélyezett a takarodó utáni filmklub, de érkeznek pályaválasztási és felvilágosító előadások, zajlanak kései workshopok is. A kisebbeket bohóc, bűvész és mesedélután szórakoztatja. Mindenkinek szólnak az állatbemutatók. A tábor alatt megismerkedhetsz Kecskemét nevezetességeivel is. A városi vetélkedő alkalmával a település híres szülötteivel és történelmével kapcsolatos kérdésekre keresheted a választ. Nem maradhat el a látogatás a vadasparkban és az arborétumban sem.

Óriási a társaság

A tábor alapvetően bentlakásos, ám bejárós verzió is választható. A kettő között annyi a különbség, hogy a bejárós táborozóknak nincs szobájuk és ágyuk. Az ország egész területéről és külföldről is érkeznek táborozók és tanárok. Gondolj bele, milyen jó lesz, ha a következő nyáron meglátogathatod zalaegerszegi, de akár németországi barátodat is. A táborban eltöltött napok alatt megismerheted önmagad, pozitívan szembesülhet önnön gyengeségeiddel, és a felszínre törhetnek az erősségeid. Az otthontól távol töltött idő biztosíték lehet arra, hogy a saját személyiségedet kibontakoztathasd. Lehetőséget kapsz a függetlenedésre, hiszen itt nem a szüleire támaszkodsz, hanem kizárólag önmagadra, a barátaidra és persze a tábort működtető felnőttekre számíthatsz.

Tovább

Legyél te is kismókus!

A PEOPLE TEAM kecskeméti gyerektáborában turnusonként több mint 400 gyerek nyaral és tanul egyszerre. A fergeteges társaság garantált, a gyerekfesztivál egy percre sem hagyja unatkozni a résztvevőket. A 7-17 éves táborozók 17 szekcióba jelentkezhetnek. A választható témák szinte az összes tudományos és művészeti ágat felölelik. A jelentkezéskor többek között megjelölhetők az angol nyelv, számítástechnika és a természettudományok. Akinek a művészetekhez van kedve, részt vehet a fotósok, a kézművesek, színészek munkájában vagy a táncszekcióban.

Tovább

Mitől jó egy tábor?

Egy szuper nyári tábor elengedhetetlen a 7-17 éves korosztály számára, hiszen a rengeteg élmény és emlék hozzájárul egészséges testi-lelki fejlődésükhöz.​

Tovább

Fesztiválozz a PEOPLE TEAM-mel!OldaltörésOldaltörés

A PEOPLE TEAM nyári gyerekfesztiválján a 15-17 évesek is megtalálják a nekikvaló programokat.

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR