Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Top 5 nyári gyermektábor

Ma már a nyári táborok rendkívül széles és színes skálája áll rendelkezésre, ha szórakoztató, egyben hasznos nyári elfoglaltságot keresünk. De vajon mi áll a gyerekek toplistájának az élén? A PEOPLE TEAM táborozói között az alábbi témák a legnépszerűbbek.

2022

Tovább

Táborok kis zseniknek

A nyári táborok közül a gyerekek többsége a sport- és élménytáborokat vagy a nyelvi felkészítőket részesíti előnyben. Akadnak azonban olyanok, akik a műszaki és a természettudományos területen szeretnének továbbfejlődni. Az alábbi lehetőségeket nekik találták ki.

Tovább

Soha nem voltak még ennyire népszerűek a táborok

5 ok, amiért szeretjük a nyári táborokat

A megnövekedett költségek ellenére idén rekordot dönthet a nyári táborokba jelentkezők száma. Miért olyan népszerűek a gyerektáborok?​

2022

Tovább

A honvágy kezelhető érzés

A gyerekeket gyötörheti a megszokott környezet hiánya, ezért egy ottalvós nyári tábor előtt érdemes őket kellő körültekintéssel felkészíteni lelkileg, hisz a borúlátó gondolatok tönkretehetik a vakáció jó részét. A honvágy természetes érzés, de leküzdhető és kezelhető!

Tovább

5 gondolat a táborozás mellett

Egy szuper nyári tábor elengedhetetlen a 7-17 éves korosztály számára, hiszen a rengeteg élmény és emlék hozzájárul a gyerekek egészséges testi-lelki fejlődéséhez. Egy gyerekfesztivál olyan programsorozatot kínál a fiatalabb generációnak, amilyet a szülők és a nagyszülők a legjobb szándékkal sem tudnának nyújtani.

Tovább

Táborra, kalandra fel, skacok!

Hogy a gyerek ne élje meg unalmasnak és bénának a nyári szünetet, szülőként gondoskodnunk kell néhány programról. A legnehezebb helyzetben talán a kamasz fiúk szülei vannak. A srácokat a legtöbbször alig lehet elrángatni a számítógép vagy a Playstation mellől. Pedig nem kell emberfeletti erőfeszítés ahhoz, hogy olyan nyári tábort találjunk, amely leköti a kamaszokat. Az alábbi táborokban a délelőtti kurzusok számítógépekhez kötöttek, azonban a rengeteg program láttán még azok a srácok is a csapatversenyeken és a bulikon töltik a délutánokat és az estéket, akikről nem is gondolták volna ezt a szüleik.

Tovább

Pénz és tábor

Ma már akár a kisiskolásoknak is lehetnek "pénzügyei", hiszen sok családban már a legkisebbek is zsebpénzt kapnak. A költőpénz felelős beosztása különösen fontos a nyári táborokban.

Tovább

Miért jobb az ottalvós tábor a bejárósnál?

Egy bentlakásos tábor sokkal nagyobb buli, mint egy bejárós. Íme néhány érv, amiért neked is inkább ezt kellene választanod.

Tovább

3 szuper nyári tábor

Sok szülő rémálma a nyári szünet, amikor is le kell kötnie csemetéjét legalább tíz hétig, hiszen a június részben, a július és az augusztus viszont teljesen iskolamentes időszak. Fontos, hogy olyan programokat és táborokat találjunk gyermekünk számára, amik érdeklik, és nem is tart cikinek. Nem egyszerű feladat, ám korántsem megoldhatatlan!

Tovább

Mindig táborozás

Még előttünk van a nyári szünet, de az idő gyorsan repül. Bár a vakáció még távolinak tűnhet, nem szabad az utolsó pillanatra hagyni a programszervezést. Érdemes már most elkezdeni azon gondolkodni, hogy hol töltse gyermekünk a nyarat, és főleg, hogy milyen táborba menjen.

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR