Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Do you speak English?

Angolul márpedig tudni kell! Tisztában vannak ezzel a gyerektáborok szervezői is. Az angoltáborokban felkészülten várják a tudásra és szórakozásra éhes táborozókat.

Tovább

5 érv a táborozás mellett

Egy szuper nyári tábor elengedhetetlen a 7-17 éves korosztály számára, hiszen a rengeteg élmény és emlék hozzájárul a gyerekek egészséges testi-lelki fejlődéséhez. Egy gyerekfesztivál olyan programsorozatot kínál a fiatalabb generációnak, amilyet a szülők és a nagyszülők a legjobb szándékkalsem tudnának nyújtani.

Tovább

Alkotótábor Kecskeméten

A művészeti táborok lehetőséget biztosítanak az önkifejezésre - vagy akár az eddig rejtve maradt képességeink kibontakoztatására is.

Tovább

Lépj Spielberg nyomdokaiba!

A PEOPLE TEAM filmestáborának szervezői olyan fiatal tehetségeket várnak, akik szeretnének elmerülni a filmkészítés világában. Az egyetlen feltétel: légy kreatív!

Tovább

3 különleges nyári tábor

Az idegen nyelvi, a sport- és a kézművestáborokon túl is vannak táborok. De még milyenek! Mutatunk 3 különlegeset.

2022

Tovább

Miért legyél táborimádó?

Kétféle gyerek létezik. Van, aki már volt táborban, és van, aki még nem. Aki egyszer is kipróbálta a táborozást - kevés kivételtől eltekintve -, igazi tábormániássá változik.

Tovább

Filmet forgatok

A PEOPLE TEAM csapata 2022-ben is megrendezi nagyszabású nyári táborait. A 17 téma között a filmezés iránt érdeklődőknek is kínálnak speciális programot.

Tovább

Az ideális nyári tábor testvéreknek

Nyári táborok általános és középiskolásoknak 2022-ben: a PEOPLE TEAM ottalvós és napközis tábori kínálatában minden gyerek megtalálja a neki tetszőt.

2022

Tovább

Angol tanulás okosan – pro és kontra a módszerekről

Melyik a jobb? Egy nyelviskola, magántanár, nyelvtanulós app vagy egy angoltábor? Tippek iskolásoknak.

2022

Tovább

Tudóstábor a Földért

A klímaváltozás olyan szakaszba ért, amikor már nem várhat a cselekvés. A te életedben is döntő fordulatot vehet a krízis. Rajtad is múlik, hogy két-három évtized múlva klímamenekültként kell-e majd élhetőbb helyet keresned a Földön.

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR