Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kicsik és kamaszok: táborozni a legjobb!

Nyakunkon a tízhetes nyári szünet. A szülők nagy része már azon töri a fejét, mivel is fogja kitölteni a gyermeke szabadidejét. Egész nap csak tévét nézni, vagy a kertben játszani rövid időn belül unalmassá válik. A gyerekek ennél többre vágynak. Akkor érzik jól magukat, ha kreatív és mozgalmas események részesei lehetnek. A PEOPLE TEAM nyári táborában mindez megvalósítható.

2022

 

Egyre kedveltebbek a bentlakásos, szakfoglalkozásokat kínáló táborok. A gyerekek akár már 7 éves kortól is eltölthetnek egy-egy turnust a szüleik nélkül. A felsőtagozatos és középiskolás korosztály szívesen választja a több hetes, intenzív képzést nyújtó kurzusokat.

Az angoltól a robotokig

A PEOPLE TEAM-táborokban a délelőttök a regisztrációval egyidőben megjelölt témájú szakfoglalkozásokkal telnek. 2022-ben már 17 szekció közül lehet választani. A legkedveltebb téma az angol nyelv. A mozgást kedvelők voksolhatnak a sport- és a tánctáborra. A technika szerelmeseinek ott vannak a programozó-, a robotikatáborok, a 3D konstruktőrök és a drónépítők szekciói. A számítógépes és az egyéb játékok kedvelőinek a gamer- és a játéktábort ajánlják. A művészetek legalább olyan népszerűek. Ifjú képzőművészek, fotográfusok, filmrendezők, színészpalánták és irodalmárok bontogathatják szárnyaikat a vakáció alatt. A kamaszok mindent megtanulhatnak a pénzügyekről a brókerek és tőzsdecápák táborában. A természettudományok iránt érdeklődők a tudóstáborban, a főzni szeretők a kuktatáborban hódolhatnak szenvedélyüknek.

Élmények minden mennyiségben

Délután választható szabadidős programok sora várja a táborozókat. Strandolás a kecskeméti csúszdaparkan, városi vetélkedő, sportolási lehetőség, állatbemutatók, kézműves foglalkozások színesítik a napot. Esténként viszont a versenyeké a főszerep. 10 eltérő színű csapat méri össze ügyességét és kreativitását a legkülönbözőbb eseményeken. Kicsik és nagyok együtt táboroznak. A szervezők figyelembe veszik a 7–12 éves és a 13–17 éves korosztály különleges igényeit. A kamaszoknak filmklubot és felvilágosító előadásokat szerveznek. A kisebbeknek megnyílik a játékszoba, de a jelmezes kakaóparti sem maradhat el.

Örökre szóló emlékek

És mi marad a tábor után? Minden gyerek bekeretezhető oklevelet és tábori kendőt kap. Az előadásokról és a programokról videó- és fényképfelvételek készülnek. A tábor utolsó napján a szülők is megnézhetik a gyerekek egész hetes munkájának eredményét. A rengeteg élményt senki nem felejti el, az örökre szóló barátságok végigkísérik a táborozók életét.

Tovább

Táborozni életed nagy élménye lehet

Július végén és augusztus elején ismét kreatív és alkotókeddvel teli gyereksereg népesíti be a kecskeméti egyetem kampuszának épületeit és sportpályáit. A PEOPLE TEAM tábor 2022-ben lesz 32 éves. Ma már olyan gyerekek is táboroznak itt, akiknek a szülei is PT-sek voltak. A 7-17 éves jelentkezők idén már 17 izgalmas és innovatív téma közül választhatnak.

Tovább

A táborban 17-ből 1 Shakespeare, 1 Robert Kapa, és így tovább

A PEOPL TEAM 1991 óta szervez táborokat. Az elmúlt 3 évtized során több ezer magyar és külföldi gyerek nyaralt táboraikban. Ma már a '90-es évek táborozóinak gyermekei viszik tovább a hagyományt, hiszen PT-snek lenni örökre szóló élmény és életérzés. A szervezők 2022-ben várják a 25 000-dik táborozót. Melyek idén a legtrendibb tábortémák?

Tovább

Ezt csinálja közel negyedmillió magyar gyerek a nyáron​​​​​​​

Ha még keresed a megfelelő nyári elfoglaltságot a gyermekednek, nézd meg, mások hogyan csinálják - nem véletlenül népszerű ez a program.

Tovább

A drágulás ellenére is sláger a nyári tábor

Hiába az infláció, 2022-ben rekordévre számítanak a táboroztatók. Melyek a legnépszerűbb táborok, és mikor érdemes jelentkezni?

Tovább

Vakáció ON: becsengettek a nyári táborokba

Elkezdődött a nyári szünet, ami egyet jelent a pihenéssel - és a táborokkal.

Tovább

Életed legjobb nyara

Egyre több olyan nyári tábor is van Magyarországon, ahol alapvetően egészséges gyermekek vesznek részt, de a feltételek megléte esetén a valamilyen fogyatékossággal rendelkező jelentkezőket is szívesen fogadják. A PEOPLE TEAM nyári táborában olyan 7-17 éves gyerekek nyaralhatnak, akik önellátóak. A mozgássérült szoba és a 24 órás orvosi felügyelet garantálja a teljes biztonságot.

Tovább

Ezeké a nyári táboroké a jövő

Nyári táborok, amelyekben a gyerekek nemcsak jól érzik magukat, de hasznos tudással is gazdagodnak általuk.

Tovább

Tábori véleményvezérek

Influencerek nem csak a YouTube-on, az Instagramon vagy a TikTokon léteznek. Egy nagy létszámú nyári táborban már az első naptól kiemelkednek azok a táborozók, akikre mindenki odafigyel.

Tovább

Interjú (akár) egy vámpírral

A PEOPLE TEAM nyári filmestáborában akár ez is lehetséges. Vedd a kezedbe a kamerát, és kutasd fel a legjobb interjúalanyokat a táborban és azon kívül!

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR