Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Unatkozom, mit csináljak?

Amikor kitör a szünidő, minden gyerek csak arra gondol, hogy végre itt a szabadság. Lehet délig aludni, éjszakába nyúlóan számítógépezni, és csak élvezni a semmittevést. Aztán eltelik egy-két hét, és beüt az unalom. Sok szülőnek okoz fejtörést, hogy mi legyen a gyerekkel a nyári szünidő hosszú hetei alatt. Ilyenkor felmerül a gondolat, hogy jó lenne egy tábor, ahol a gyerekek tartalmasan tölthetnek el egy vagy két hetet.

Tovább

Ha nyári tábor, akkor PT

Idén is Kecskemét ad helyet az egyik legnagyobb nyári tábornak: a PEOPLE TEAM 2022-ben 17-féle szekcióval készül.

Ha nyár, akkor tábor, és ha tábor, akkor PEOPLE TEAM. Márpedig a PT idén is Kecskemétén rendezi meg nagyszabású táborfesztiválját, amely turnusonként mintegy 500 résztvevőt fogad. Hogy mi az oka a PT népszerűségének, pontokba szedtük.

Tovább

Itt a te helyed!

Idén is az év legjobb bulijának ígérkezik a táborok tábora Magyarországon. Ennek az a több száz, 7-17 év közötti gyerek a megmondhatója, akik már biztosították helyüket a kecskeméti campuson megrendezett eseményen.

Tovább

Nehogy lemaradjanak a gyerekek: rengetegen jelentkeznek a PT nyári táboraiba

Megint Kecskemét szolgál az év egyik legjobb gyerekbulijának a helyszínéül: a PEOPLE TEAM nyári táboraiba 7 és 17 év közötti diákokat várnak.

Az első jelentkezők már február végén bebiztosították a helyüket az év legjobban várt gyerektáborában, a halogatósoknak azonban nem árt sietniük: a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborainak egyes turnusaira most már nem lehet jelentkezni.

Tovább

Vakáció felsőfokon

Ó! Ió! Ció! De hol legyen idén a vakáció? A legtöbb gyerek - főleg a tizenévesek! - nem csak a szüleik társaságában szeretnék tölteni a nyári szünetet.

Tovább

Kitört a vakáció, táborozz!

A táborozás ideális nyári program iskolásoknak.

Itt a vakáció, eljött a pihenés ideje, de örülnél, ha a gyermeked legalább a nyári szünet egy részét hasznosan töltené el? Akkor itt az ideje utánanézned, milyen nyári táborok elérhetőek. Jól teszed, ha sietsz a foglalással is, ugyanis a legnépszerűbb turnusok gyorsan betelnek.

Tovább

Tábor és fesztivál egyben

Azt gondolod, egy nyári tábor csak nyolcéveseknek való? Ez nem így van! Egy igazán jó tábort te is élvezni fogsz. Különösen, ha rengeteg hasonló korú és érdeklődésű fiatallal fesztiválozhatsz.

Tovább

A táborok tábora Kecskeméten

2022-ben sem marad el a táborok tábora Magyarországon! A gyerekfesztivál napközis és bentlakásos formában is igénybe vehető.

Tovább

Az igazi tábor

Egyre több szülő és persze gyerek is igényli, hogy egy tábor ne csak strandolásról és kézműves-foglalkozásokról szóljon. Professzionális tématáborok széles tárháza várja az érdeklődőket.

Tovább

3 hasznos nyári tábor

Melyek azok a nyári táborok, amelyekben nemcsak jól szórakoznak a gyerekek, de hasznos tudással gazdagodhatnak általuk? Ezekből válogattunk.

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR