Azt gondolod, egy nyári tábor csak nyolcéveseknek való? Ez nem így van! Egy igazán jó tábort te is élvezni fogsz. Különösen, ha rengeteg hasonló korú és érdeklődésű fiatallal fesztiválozhatsz.

 

Szuper társaság

A PEOPLE TEAM turnusaiban részt vevő 400 táborozó harmada a 13–17 éves korosztályba tartozik, tehát a jó társaság és a fergeteges buli garantált. Ha túl vagy az első és legfontosabb lépésen, és jelentkeztél a táborba, akkor a visszaigazolással a kezedben már nyugodtan készülődhetsz a kalandra. Íme néhány infó arról, mire számíthatsz.

A pilótáktól a fotósokig

A technikai táborokban 3D animációt tanulhatsz, vagy megalkothatsz egy működő robotot. Sőt, akár saját fejlesztésű drónnal filmezheted a szabadidős eseményeket. Ha az angoltábort nézted ki, akkor naponta 2×60 és 1×90 percben tanulhatod a nyelvet nem magyar anyanyelvű tanárok segítségével. Te lennél az új Picasso? Megcéloznád a színpadot? Esetleg fényképeken szeretnéd megörökíteni a természetet, és dokumentálnád a hangyák életét? Űrregényt írsz? Akkor jól választottál, amennyiben a képzőművészetet, a színházi tábort, a fotóskurzust vagy az írótanfolyamot jelölted meg.

Lazán, de felelősen

A PEOPLE TEAM táboraiban a legfontosabb a kreatív alkotás és a gondtalan kikapcsolódás. A délelőtti órák nem a tananyagról szólnak. Számonkérés, lecke, osztályozás nincs. Kérdezz és kérj bármit, a szervezők mindent megvalósítanak a lehetőségekhez képest. Minden szekció résztvevői azon dolgoznak, hogy a turnus végére bemutathassák a munkájuk eredményét. Az utolsó napon az egész tábor megnézheti a fotókiállítást vagy a színdarabot. Tartsd be a szabályokat, de azért légy laza! Ha bármi gondod van, csak szólj, és a táboroztatók segítenek megoldani a problémát.

Pörgés ezerrel

Délután és este a gyerekzsivaj igazi nyári fesztiválhangulattá változik. Sportpályák, bowlingterem, trambulin, valamint a játékszobában rengeteg játék áll korlátlanul a rendelkezésedre. A táborban a népszerű strandolás és a kézműves-foglalkozások mellett sport- és állatbemutatók, bulik és csapatversenyek futnak párhuzamosan. Semmi nem kötelező, de olyan a programkínálat, hogy mindent érdemes kipróbálni. A kamaszoknak speciális eseményeket is szerveznek. 13 éves kortól engedélyezett a takarodó utáni filmklub, de vannak pályaválasztási és felvilágosító előadások, illetve tinidiszkó is.

Telefontéma

A táborban van wifi, és használhatod is a közösségi terekben. A telefonod egész nap nálad lehet, de azért ne az órákon jelölgess új ismerősöket a közösségi oldaladon! Vigyázz, hogy ne veszíts el semmit! A szekrényedhez tartozik kulcs is, ott őrizd az értékeidet.

Nassolás

A tábori büfében neked is számlát nyitnak, amelyre érdemes elhelyezni az összes zsebpénzedet. Vonalkódos, fényképes, személyre szóló kártyát kapsz, amelynek segítségével azonosítanak a büfések. Nem fordulhat elő az, hogy valaki idegen kártyával vásárol. Természetesen nem kötelező a teljes összeget elkölteni, ami a turnus végén marad, azt visszakapod.