2022-ben sem marad el a táborok tábora Magyarországon! A gyerekfesztivál napközis és bentlakásos formában is igénybe vehető.

 

Kikapcsolódás mindenkinek

Lassan napirendre kerül, hogyan és mivel töltsük a nyarat. Hová menjünk pihenni, és legfőképpen, milyen programokon vegyünk részt a legforróbb hónapokban? A családi nyaralás mellett a szülők kettesben is eltölthetnek egy-két hetet, amíg a csemetéjük hasonló korú társaival táborozik.

Külön program a gyerekeknek

Amíg a szülök városlátogatáson vagy bortúrán vesznek részt, a gyerekeknek szuper programokat kínál egy bentlakásos nyári tábor. A PEOPLE TEAM több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a táborszervezés területén. A táborok szervezői minden korosztályra gondoltak. Az egyetem homokbányai campusán szervezett táborban 7–17 éves gyerekek vehetnek részt. A jelentkezők többek között angol nyelvet, számítástechnikát, képzőművészetet, táncot és fotózást is tanulhatnak. Azok sem maradnak tábor nélkül, akik főzni, verset írni, filmet forgatni vagy éppen kísérletezni szeretnek.

Délelőtt tanulás, aztán szórakozás

A délelőttök alkotómunkával telnek, délután viszont a kikapcsolódásé a terep: strandolás, sportolás, kézműves-foglalkozások, bemutatók és előadások közül válogathat bárki kedvére. Az esték sem unalmasak. A tábor közel 500 lakója egyszerre mozdul a csapatversenyeken, a bulikon, a koncerteken, a vetélkedőkön és egyéb programokon. Ha valaki barátok nélkül vág neki a táborozásnak, akkor sem kell az unalomtól tartania. Számtalan alkalma lesz magyar és külföldi barátokat szerezni. Az erre kitalált „buddy program” már a táborozás első percétől segít abban, hogy a hasonló korú és érdeklődési körű gyerekek barátságot kössenek.

Időpontok és jelentkezés

Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A PEOPLE TEAM nyári fesztiváljának időpontjai 2022-ben: július 24–30., július 31. – augusztus 6., augusztus 7–13. Részletek és további információ a honlapon.