A PEOPLE TEAM csapata 2022-ben is megrendezi nagyszabású nyári táborait. A 17 téma között a filmezés iránt érdeklődőknek is kínálnak speciális programot.

 

Filmőrült vagy? Itt a helyed!

Folyton a moziban lógsz? Fejből vágod a premierfilmek címét? Pontosan tudod, miről szól a Doktor Strange legújabb része? Ha álmodból keltenek, akkor is képes vagy megmondani, melyik film nyerte a legtöbb Oscar-díjat? Netán arról álmodozol, hogy egyszer te is megkapod az elismerést? Talán nem is kell olyan sokat várnod, hiszen idén nyáron elkészülhet az első filmed!

Minden adott

A PEOPLE TEAM filmestáborában tökéletesen felszerelt stúdiószobák állnak majd a rendelkezésedre. A tábor területén is jó pár izgalmas forgatási helyszínt találhatsz. Vedd fel a filmed jeleneteit a teniszpályán, a bowlingteremben, az esti koncert közben vagy az úszómedence mellett! Ami biztos: kész anyag nélkül senki nem mehet haza. A munkád gyümölcse pedig egy olyan emlék, amelyet bármikor újra megnézhetsz, megoszthatsz, folytathatsz.

Operatőrök és rendezők

A tucatnyi forgatócsoport tagjaként részt vehetsz egy film elkészítésének minden munkafolyamatában. A filmestáborban először a filmkészítés alapjaival ismerkedhetsz meg. Ha nem csak rendeznél, kipróbálhatod magad operatőrként is. Már az első napon kamerával a kezedben próbálgathatod a beállításokat és kísérletezhetsz a fényekkel. Amennyiben nem a kamera mögött, hanem előtte szerepelnél, akkor színészként is megmutathatod a tehetségedet. Ha a filmes utómunka érdekel, vágóként segítheted a csoportodat.

Rivaldafényben

A táborban készülnek művészfilmek, interjúk, híradók, de nem maradhat el a sci-fi és a horror sem. A filmestáborban részt vevők a tábor életének legfontosabb pillanatait is dokumentálják. A turnus utolsó napján nagyszabású show-műsor keretében mutatják be az elkészült alkotásokat az egész, 500 fős tábornak. A közönség és szakemberekből álló szigorú zsűri dönti el, hogy melyik film kapja a 2022-es PEOPLE TEAM-táborok fődíját. A művek természetesen felkerülnek az internetre is. Hajts a lájkokért, ne maradj le a táborról!