Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kezükben a jövő

Ha ők környezettudatosan élnek, azzal hozzájárulnak ahhoz, hogy unokáink élhetőbb földet kapjanak kölcsönbe. Nem csoda, hogy a természet és az állatok védelme napjainkban nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt nagyobb hangsúlyt kap, mint 30-40 évvel ezelőtt. Sok gyerek szeretne cselekedni, jobbá tenni a világot - miközben maguk sem tudják, hogyan is működik az. Ebben segíthet egy nyári tábor.

Tovább

Boldog gyerek = GYEREK

"A játékok nem csupán öncélú, szórakoztató szabadidős tevékenységek, hanem olyan potenciális értékteremtő eszközök, amelyek az élet minden területét képesek átalakítani, hatékonnyá tenni, és nem utolsósorban a közérzetet és a hétköznapi hangulatot is jelentősen javíthatják." Nem mi mondjuk, ez egy Fromann Richárd-idézet. A Covid-időszak és a digitális oktatásra átállás, a személyes kapcsolatok hiánya miatt kicsit mind elfeledkeztünk a játék fontosságáról, és meglehet, hogy gyermekünknek felnőttként kellett viselkednie (főleg, ha a családban kisebb gyerekek is vannak). De most itt a nyár és a lehetőség. A játék a gyerekek "foglalkozása", a PEOPLE TEAM nyári táborai pedig segítenek visszatalálni ehhez a nemes feladathoz.

Tovább

Biztonságos tábor? Létezik!

Vannak olyan szülők, akik szükséges rosszként tekintenek a nyári táborokra. De hogyan gondoskodjanak munka mellett a két és fél hónapos szünidő alatt iskolás gyerekeik felügyeletéről, fejlődéséről és szórakoztatásáról? Egy jó nyári tábor (legyen az napközis vagy ottalvós) leveszi a terhet a szülők válláról. Sőt, ideális esetben örök élményt ad a gyerekeknek.

Tovább

Kecskemét rulez!

A Balaton nem minden! Nem csak a legfelkapottabb helyeket érdemes meglátogatni, bőven van még felfedezendő hely Magyarországon. A vidéki nagyvárosok is tárt karokkal várják a turistákat. Programkínálatuk az egész családnak kikapcsolódást nyújt.

Tovább

Kiskorú tudósok Kecskeméten

Sok gyerek elhatározhatta az elmúlt hónapokban, hogy felnőttkorában kutató lesz. Felfedezi az összes vírus ellenszerét, hogy soha többé ne kelljen a négy fal között ücsörögnie. E cél eléréséhez nagyban hozzájárulhat egy nyári tudóstábor, ahol a természettudományra fogékony gyerekek bővíthetik ismereteiket. A hangsúly mindig az élményszerű tanuláson van: a tábor nem iskola, inkább egy nyári fesztivál.

Tovább

Laktóz, glutén és táborozás

Egyre több diáknál jelentkezik valamilyen ételallergia, ételintoleranca. Bizony, egy tejallergiás vagy gluténérzékeny gyereknél akár egy lazábban vett étkezés is komoly következményekkel járhat, ezért a kecskeméti campuson tartott PEOPLE TEAM-táborokban mindent megteszünk, hogy kielégítsük a felmerülő speciális étkezési igényeket.

Tovább

Zöld emberkék: tudóstábor

A természettudományok sajnos egyre inkább háttérbe szorulnak az iskolai oktatásban. A fizika, a biológia és a kémia heti egy-két alkalmat kap az órarendben. Ennek a trendnek köszönhetően egyre kevesebben jelentkeznek természettudományra specializálódott középiskolákba, egyetemekre. Projektalapú oktatással sokkal több gyereknek lehetne felkelteni az érdeklődését. Az alsó tagozatosoknál még több a természetközeli megoldás, később azonban a természettudományok oktatása képletek és definíciók magolásává válik.

Tovább

Cirkuszoljatok!

"Panem et circenses!" - az ókori Róma vezetői pontosan tudták, mi kell a népnek. A korgó gyomor kínjainak enyhítése önmagában még nem vezet boldogsághoz; ahol viszont cirkusz van, ott van élet, mulatság és beszédtéma. A PEOPLE TEAM nyári táborai nem csupán szórakoztatóak, de a valóságban is cirkuszt csinálnak: kilenc állandó szekciójuk mellett idén a CIRKUSZ + AKROBATIKA turnusaira is várják a 7-17 éves gyerekeket.

Tovább

A nyári tábori barátságok és élmények alapvetően befolyásolják a gyerekek jövőjét

A gyerekeknek egész évben szükségük van mozgásra, hiszen csak akkor tökéletes az összhang a lelki és testi fejlődésükben, ha elegendő időt töltenek a szabadban és a természetben. A táborok, pontosabban a nyári táborok is nagyszerű lehetőséget biztosítanak a mozgásra - és persze a felhőtlen jókedvre! -, nemkülönben a hasznos időtöltésre és az ismerkedésre.

Tovább

Jó, jobb, leg…

Hazánk tele van jobbnál jobb nyári programokkal, a tapasztalatlanabb táborozók azonban könnyen mellényúlhatnak a választással. Honnan tudhatod, jól döntesz-e? Kérdezd meg ismerőseidet, ők hol szokták eltölteni a nyári szünetet; ha rendszeres táborozókról van szó, adhatsz a véleményükre. Nincs kire hagyatkozni? A Google a barátod, ahogy mondani szokás. Hamar bele fogsz botlani a Gyerektábor-kereső és a Táborfigyelő honlapjaiba. Mivel ezek nem nyújtanak teljes körű tájékoztatást, mindenképp látogasd meg a szimpatikus találatok weblapját vagy Facebook-oldalát. Miről sikít, hogy egy nyári tábor nem a legjobbak közé tartozik?

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR