Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tábor? Adom!

Nem akarod általános iskolásokkal tölteni a vakációdat? Táborozni szerinted hülyeség, hiszen úgysem kínálnak semmi felnőttes témát? Ugyan már!

Nem kell lemondanod a táborozásról csak azért, mert betöltötted a tizenhatot. A PEOPLE TEAM több mint harminc témája között hemzsegnek a nagyobb kamaszoknak szóló programok: előadások, workshopok, filmek, koncertek.

Tovább

Szolnoki vagy?

Már virágzik a Várkonyi téren a cseresznyefasor, úgyhogy visszavonhatatlanul itt a tavasz, és rohamléptekkel közelít a nyár is. Minden gyerek a suli végét várja, és egyben azt tervezgeti, mit fog csinálni két és fél hónapig. Ugye, te sem vagy ezzel másképp?

Tovább

Színházat mindenkinek

Szereplési vágy kortól és nemtől függetlenül majdnem mindenkiben ott rejtőzik. De mit nyersz azzal, ha kipróbálod magadat a világot jelentő deszkákon? Nagy művész csak kevés emberből válik, mégis: a színészet tökéletes azonosulás a világgal, önmagaddal és társaiddal. A színészkurzusok látogatóinak észrevétlenül fejlődik a személyisége, változik a kisugárzása. A kultúrától több leszel: műveltebb, ékesszólóbb, kreatívabb, nyitottabb és felszabadult. A színészet az előbbiek mindegyikét egyesíti magában.

Tovább

Nincsen nyár táborozás nélkül, idén is így lehet majd táboroztatni

Tavaly nyáron a biztonsági előírások betartása mellett május végén ötszáz főig engedélyezték a nyári gyermek- és ifjúsági táborok megrendezését. Idén még nem lehet tudni, hogyan alakul a szektor sorsa. Egyelőre nem döntöttek a szabályozásról.

​​

Tovább

Móricka sütöget

Mindannyian emlékszünk az első alkalomra, amikor apa vagy anya a konyhába invitált bennünket, hogy megtanítson bizonyos fortélyokra vagy egy-egy komplett étel elkészítésére. Az elején talán nem minden próbálkozás vagy mérés úgy sikerült, ahogy akartuk, és még a lábunk is remegett az izgatottságtól, de aztán egyre rutinosabbak lettünk. Támogatást kapott több olyan képességünk is, amely - a kellő gyakorlat megszerzése után - hozzájárult, hogy már nemcsak szerényebb fogásokat, hanem egy bonyolultabb ebédet vagy vacsorát is képesek lettünk az asztalra varázsolni. A gyerekeinknek is szükségük van tapasztalatgyűjtésre és némely konyhai ismeretekre, s ezeket legkönnyebben gyakorlással sajátíthatják el. Mutatjuk, miben fejlődnek a tűzhely mellett szorgoskodva.

Tovább

Előre a nyárért!

Véget ért a vakáció, elkezdődött az iskola és a tanulás. A jövő nyár még távolinak tűnik, de az idő gyorsan repül. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a programszervezést, érdemes már most elkezdeni gondolkodni azon, hol töltse gyermekünk a következő nyarat, milyen táborba menjen. Szerencsére bőséges kínálat áll rendelkezésünkre.

Tovább

A szülő rémálma: nyári szünet

Amikor is le kell kötnie csemetéjét legalább tíz hétig, hiszen a június részben, a július és az augusztus viszont teljesen iskolamentes időszak. Persze fontos, hogy olyan programokat találjunk a gyerek számára, amelyek érdeklik is, és amelyeket cikinek sem tart. Nem egyszerű a feladat, ám nem megoldhatatlan! Most figyelj!

Tovább

Művészet vagy giccs?

Az UNESCO jóvoltából április 15-én ünnepeljük a művészet világnapját, amelynek célja, hogy segítse a művészet fejlődését, terjesztését és élvezetét. De mi is az a művészet?

Tovább

Élményt a gyereknek!

Minden erről szól hónapok óta: vírus, maszk, online oktatás, vissza a suliba, el a suliból… Nem csoda, hogy már ennyire várjuk a végét. Anyu is, apu is, a nagyiék is. De persze leginkább az a 723 ezer magyar általános iskolás és 496 ezer középiskolás, akik olyan hektikus iskolaéven vannak túl, amilyenre évtizedek óta nem volt példa.

Tovább

Légy író!

Véredben van a sztorizás? Egy könyvespolcot megtölthetnél a fejedben cikázó gondolatokkal? Grafomán vagy, és nem szégyelled? Nem is kell - inkább bontakoztasd ki tehetségedet a PEOPLE TEAM nyári táborában. Addig is, amíg nem kezdődik el a július végi-augusztus eleji esemény, mutatunk néhány ötletet, amelyek megfogadása segíthet abban, hogy jobb íróvá válj.

Kitavaszodott! Közeleg április 11., a magyar költészet napja. 1964 óta ünneplik József Attila születésnapján - könyvbemutatókkal, irodalmi előadóestekkel, költőtalálkozókkal és szavalóversenyekkel (2020-ban, a koronavírus-járvány miatt online tartották a rendezvényeket). Mit tehetsz, hogy ne csak magolandó tételekként tekints a magyar költészet remekeire?

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR