Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A munkaadód a barátod – és a gyereked tábora

Minden vállalatnak egyaránt fontos, hogy alkalmazottai kipihenten járjanak munkába. Ez nemcsak a fizikai dolgozókra, hanem a szellemi munkát végzőkre is vonatkozik. A családos munkavállalókra fokozott teher nehezedik: például több műszakos munkarend esetén nem könnyű megoldani a gyermekek felügyeletét. Fokozottan igaz ez a gyermeküket egyedül nevelőkre. A munkaadó sokat tehet azért, hogy ezek a gondok mérséklődjenek. Az üzemi óvodák és bölcsődék, a távmunka, munkavállalók igényeihez igazodó beosztás is nagyban megkönnyíthetik a családok életének megszervezését.

Tovább

Nyakunkon a nyár

Alig több mint megyvenet kell aludnunk a nyári szünetig, hogy a lurkók vígan élvezhessék a szabadságot vagy akár a nyári táborok nyújtotta élményeket. Nem minden szülő érzi azonban azt, hogy gyermeke készen állna arra, hogy egyedül nekivágjon valamilyen egy- vagy akár többhetes tábornak. Ebben a döntésben mérvadónak számít, milyen tábort szemelt ki a gyermek vagy a szülő.

Tovább

Nyomás táborba!

Ha úgy érzed, hogy egy kicsit kimozdulnál városodból egy hosszabb nyaralásra, érdemes szétnézned a nyári táborok kínálatában.

Nem kell túl messzire utaznod ahhoz, hogy szuper csapatra és izgalmas élményekre találj. Ha elmúltál 7 éves, de még nem vagy 18, akkor neked való a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári fesztiválja.

Tovább

Közeledik a nyári szünidő

Bár a minap még havazott a hegyekben, nincs messze a nyár és a nyári vakáció. Hamarosan sok szülőnek (ahogy nekem is!) komoly fejtörést okoz majd, hogy mihez kezdjen a gyermekével, mit találjon ki neki, hogy

Tovább

Kecskemét – tuti hely a táborozásra

Minden gyerek másképpen szeretné eltölteni a vakációt. Sokaknak elég, ha végre nem kell menniük sehova. Gördeszkázhatnak a téren vagy leruccannak egy-egy napra a strandra. Szerencsére egyre több gyereknek jelent egyet a nyár a táborozással.

Tovább

Fesztivál és angyalka

Aki járt már valaha klassz táborban, ismeri az érzést, milyen az, amikor haza sem akarunk térni egy helyről. A PEOPLE TEAM 30 éve mutat példát arról, mitől tuti egy tábor: egyik volt "lakója" szerint a PT olyan, mint a karácsony, csak hosszabb ideig tart. No és persze többnyire a legnagyobb nyári melegben rendezik meg. Mások azt mondják, ez egy igazi fesztivál, a Kecskeméten és a környéken lakó gyerekek nyári fesztiválja.

Tovább

Mi köze egy zenekarnak a műszaki értelmiség napjához?

Ma már minden napra jut egy nemzeti vagy nemzetközi ünnep, és ez nem meglepő. A magyar műszaki értelmiségnek is van dedikált napja, mégpedig május negyedike. Ekkor volt ugyanis a Benkó Dixieland Band 50 éves jubileumi koncertje, mégpedig 2007-ben. (Ugyanebben az évben lett 225 éves a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, illetve 100 éves a Műegyetem központi épülete.)

Tovább

Hát persze: TÁBOROZÁS!

Egyre több család tervezi a nyaralást. A nyári hónapok alatt nem csak a családi vakáció az egyetlen program. Sok családban valós igényként merül fel, hogy a szülők is elutazzanak kettesben valahova. A gyerekeket általában a nagyszülőknél helyezik el, de egyre többen választják a táborozást.

Tovább

2021-ben is a táborok tábora

A koronavírus-járvány megfékezése miatt elrendelt példátlan kényszerpihenő után bizonyos szabályokat betartva szép lassan visszatérhetünk a régi kerékvágásba, sőt nyári terveinket sem kell sutba dobnunk. Szerencsére a fiataloknak sem.

Tovább

A gyerek megmondja, melyik tábor

Bár a legtöbbször a szülőn és a pénztárcáján múlik, hogy hová megy a gyerek táborba, de a nyári táborok kiválasztásakor mindenekelőtt a delikvenst kell meginterjúvolni, és az igényeihez igazodva vele együtt dönteni - javasolják a szakértők.

Tovább

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR