A koronavírus-járvány megfékezése miatt elrendelt példátlan kényszerpihenő után bizonyos szabályokat betartva szép lassan visszatérhetünk a régi kerékvágásba, sőt nyári terveinket sem kell sutba dobnunk. Szerencsére a fiataloknak sem.

 

Nyár és ár

Hírek keringenek a médiában arról, hogy a szervezők magasabb összegért táboroztatnak idén, és előfordulhat, hogy nem minden jelentkezőnek jut hely. Mi, a PEOPLE TEAM-nél még áprilisban tájékoztattuk az érdeklődőket, hogy sportszerűtlen lenne a jelen helyzetben árat emelni, ezért a részvételi díjakat változatlanul tartjuk. Pár hétre ezután szabad utat engedtek az ottalvós tábornak is, így mindenki örülhet: mi, te és a szüleid is.

Odafigyelés és segítőkészség

Magyarország vezető táborszervezői a megváltozott környezetbe is követik a táborozásra vonatkozó intézkedéseket és szabályozásokat. Sőt túl is teljesítik az elvárásokat: a PEOPLE TEAM-ben például három orvost is alkalmazunk, naponta többször fertőtlenítünk, a zárt térbe tervezett programok többségét szabadtérre helyezzük át, és így tovább. Kellemetlenséget egyik intézkedés sem fog okozni, bátran állítjuk, hisz tavaly már sikerrel teszteltük. Immunrendszerünkre és környezetünk tisztaságára nem csak vírushelyzetben kell odafigyelni – ezt már 1991 óta valljuk és gyakoroljuk.

Együtt, egymásért

Az elővigyázatosság előnyös is lehet, mivel megtanulhatjátok belőle, hogyan kell a közösség részeként élni anélkül, hogy saját egészségünket vagy másokét veszélyeztetnénk. Egyébként meg: ki ne szeretne friss levegőn tartózkodni? Táborlakóként esténként izgalmas előadásokon vehetsz részt: néhányszor biztosan a csillagos ég alatt, fényfüzérekkel körülvéve, a fűre hajított párnákon ücsörögve hallgathatod meghívott vendégeinket.

A PT nem szokott jelentkezési határidőt szabni. Idén sincs ez másképp. Nézd meg a 10 témacsomagot, és válogass a több mint 30 szekció közül – biztosan találsz kedvedre valót.

Találkozzunk nyáron!