Alig több mint megyvenet kell aludnunk a nyári szünetig, hogy a lurkók vígan élvezhessék a szabadságot vagy akár a nyári táborok nyújtotta élményeket. Nem minden szülő érzi azonban azt, hogy gyermeke készen állna arra, hogy egyedül nekivágjon valamilyen egy- vagy akár többhetes tábornak. Ebben a döntésben mérvadónak számít, milyen tábort szemelt ki a gyermek vagy a szülő.

 

A táborok tábora

A PEOPLE TEAM Alapítvány 1991 óta szervez nyári táborokat. Így a szervezőknek széles rálátásuk van arra, miként kaphatnak a gyerekek segítséget a beilleszkedéshez, illetve hogyan támogatást abban, hogy önállóan is képesek legyenek a tábori mindennapokban helyt állni. A fiatalos és segítőkész táboroztatói csapat, amely a tábor mindennapjaiért felelős, nagyban hozzájárul ehhez, legyen szó a honvágy leküzdéséről vagy ágyneműfelhúzásról. A táborban garantáltan nem lesz olyan gyerkőc, aki ne érezné jól magát, mert ez élete első nyári tábora, vagy mert először van távol otthonától. A szülők pedig biztosak lehetnek afelől, hogy gyermekük kitűnő kezekben van.

Tarka paletta

A több mint 30 választható téma, a számos meghívott vendég és a minden este megrendezett közös programok között biztosan lesz olyan, amely a leginkább magának való gyerek érdeklődését is felkelti, legyen szó angolnyelv-tanulásról, informatikáról, fotózásról, filmforgatásról, vagy esti kaszinóról, koncertekről, éjszakai workshopokról vagy a híres-hirhedt koboldok városáról.

Dehogy megyek haza!

Megszokott, hogy a táborozók közül rengeteg gyerek haza sem akar menni egy-egy turnus végén, szívesen maradnának a következőre vagy akár mindháromra, mert számolatlan új barátságot kötöttek, és fantasztikusan érezték magukat: „Mintha ez lenne a 7–17 évesek nyári fesztiválja!”, hangzik el gyakran. A táborozók tömérdek új ismerettel gazdagodhatnak, ezért is történhet meg, hogy rengetegen visszavágynak később is, hogy akár táboroztatóként vagy tanárként is kipróbálhassák magukat. A PT külön univerzum, különleges közeg: önbizalmat ad, ragaszkodást és folytatást kínál.

Válasszatok!

A PEOPLE TEAM weboldalán már elérhető az idei jelentkezési lap. A 2021-es 3 turnus időpontjai: 2021. július 25–31., augusztus 1–7., augusztus 8–14. Ezeket természetesen bármely témával választhatjuk, akár többet is egymás után, bejárós vagy ottalvós változatban egyaránt.

Találkozzunk Kecskeméten, a tábori campuson!

BBB