Réka 2021-ben járt a PEOPLE TEAM táborában, és élményeit most portálunkkal is megosztotta.

„A barátnőmmel érkeztem a PT kecskeméti nyári táborába. Minden tetszett, csak a csúszda hiányzott. Leginkább az esti programokat szerettem. A legjobb program a tűzshow, a kedvenc helyem pedig az ugráló volt.

A legkedvesebb élményem a vadasparkhoz kötődik. Persze vicces és ciki események is történtek. Például előfordult, hogy mentünk fel a szobánkba, és idegen szobában kötöttünk ki, vagy hogy rányitottam a szomszéd lányra a WC-n… A táborlakók által készített film pedig nagyon para lett. A menü ízlett, főleg a tésztás husi, a pörkölt galuskával, a rizs és a rántott hús. Ottalvós nyáritábor-változatra érkeztem; szép és tiszta volt a kollégiumi szoba, ahol ketten aludtunk, illetve kényelmes az ágy.

 

Jól éreztem magam nagyobb társaságban, könnyen barátkoztam. A szüleim nem féltettek, sőt nagyon örültek, hogy ilyen gondoskodóak voltak a táborban, és segítettek megnyugtatni, amikor nehéz napunk volt. Előfordult, hogy sírtam, hogy haza akarok menni, de kaptam egy mesét és simogatást, és teljesen megnyugodtam.

Nem volt ennél pozitívabb élményem egy táborban sem. Kíváncsi vagyok, 2022-ben milyen extra programok lesznek, olyasmik, mint amilyen a tűzoltó-bemutató, a tűzshow és a koncert volt. Biztosan ott leszek.”

Ha Rékához hasonlóan te is szeretnél részese lenni 2022 legszuperebb gyerekprogramjának, kattints ide, és csekkold le, mely 17 szekció várja idén a 7–17 éves diákokat Kecskeméten, ezúttal is három turnusban, július 24. és 30., július 31. és augusztus 6., valamint augusztus 7. és 13. között.