Egy ízig-vérig mai és jó nyári tábor alkalmazkodik a résztvevők bioritmusához és kéréseihez. Ha például gamertáborba mész, és nem kelsz fel 10-ig, ugyanúgy nem maradsz ki semmiből, mint azok, akik – mondjuk – hajnalban futnak vagy előkészítik a reggeli hozzávalóit. Ha mindez egy helyen történik, akkor nem beszélhetünk másról, mint a PEOPLE TEAM komplex táborairól, ahol 11 témacsomag 30 szekciója fogadja 2021-ben is a 7–17 éves gyerekeket.

 

Tábor, vagy amit akartok

A PT új generációs nyári táborai között a játék-, sport- és kuktatáboron kívül található még színésztábor, zöld tábor, akrobatika, drónépítés, angol-, kaland- és művésztábor, illetve gazdasági tematika is. Minden résztvevőt kiscsoportokba osztanak a választott téma, kor és érdeklődés alapján. Ha a csapatod dinamikája azt diktálja, lehettek éjjeli baglyok és korán kelő pacsirták. Délutánonként, a napközbeni foglalkozások után pedig még szabadabb a légkör. Az is megtörténhet, ami az egyik korábbi évben, hogy tojásos-dinnyés-tésztás csatába keveredtek, és egy kutya nyalja fel utánatok a harcmezőt. Utána persze irány a zuhany, majd egy vízi csata a csúszdaparkban. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, és senkinek se essen bántódása.

Hol és mikor?

A PEOPLE TEAM táborainak helyszíne idén is Kecskemét, azon belül a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégium lesz, mégpedig három egyhetes turnusban: július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között. Ha jól érzed magad, és rábírod az ősöket, természetesen több turnusra is jöhetsz. A részvételi díj annak függvényében alakul, hogy napközis (bejárós) vagy bentlakásos (ottalvós) változatra érkezel, illetve hozol-e magaddal tesót vagy barátot, ugyanis minél többen jöttök, annál jobban jártok: nektek millió élményben lesz részetek, a szülők pedig örülni fognak, hogy egyfelől értelmesen töltitek el a szünidőt, másfelől ezt egy korrekt ár-érték arányú nyári táborban teszitek meg. Sőt, ha megtudják, hogy SZÉP-kártyával is fizethetnek, valószínűleg repesni fognak az örömtől.

Az ételek is szuperek

Arra is tekintettel van a PT, aki válogatós. A részvételi díj napi háromszori étkezésen felül korlátlan gyümölcs- és zöldségfogyasztást tartalmaz. Ha vegetáriánus vagy, nem erőltetnek rád húsféléket. Allergiával küzdesz? Jelezd a jelentkezési lapon és a helyszínen, és minden ételből elkészítik az általad tolerált verziót. Szerepel a menün „nem tudom”, „mindegy”, „nem vagyok éhes” és „kit érdekel”, azaz lesz pizza, grillezett sajt, tészta és gyros – főzelék csak kérésre. Ha mindez nem lenne elég, éjjel-nappal nyitva áll majd a büfé kapuja, ahol feltankolhatsz a csapatversenyek vagy az édes semmittevés után. A döntés rajtad áll, a PT 2021-ben is vár.