Néhány tipp tanácstalan újoncoknak a PEOPLE TEAM nyári táborához.

Az első és legfontosabb lépésen túl vagy! Elhatároztad, jelentkeztél a táborba. Megkaptad a visszaigazolást is, hogy megvan a helyed a 17 féle táborszekció egyikébe. Pár nappal a táborba indulás előtt már kezdhetsz tervezgetni, hogy mit szeretnél magaddal vinni. A mosást is érdemes időben elkezdeni, nehogy az indulás napján derüljön ki, hogy csokifoltokkal van tele a kedvenc pulcsid.

 

Bőröndszörnyek

A sporttáska akkora legyen, amekkorába befér minden holmid, de azért saját magad is elbírod. A táboroztatók szívesen segítenek a csomagcipelésben, de azért nem árt, ha önállóan is elbánsz a bőröndöddel. A nagy táska mellett csomagolj mindenképpen egy kisebb hátizsákot. Városnézéshez, kiránduláshoz jó lesz. De jól lehet vele csokit is csempészni a büféből a szobádba.

Szkafander és búvárruha nem kell!

Hidd el, tényleg nem! A PEOPLE TEAM-táborok rengeteg programot kínálnak, de az űrutazás és a mélytengeri búvárkodás mikéntje még kidolgozás alatt áll. Kelleni fog viszont annyi alsónemű és zokni, ahány napra jössz. Legalább két rövidnadrág és rengeteg póló. Mindig legyen csere, ha a vízicsatában telibe találna egy lufibomba. Akkor is szükséges a pólóváltás, ha a kézműves foglalkozáson esetleg alulmaradnál egy festékes vödörrel szemben. Legyen nálad pulcsi vagy kapucnis felső is. Még a nyár közepén is lehetnek hidegek az éjszakák. Ez akkor is fontos, amikor éjjeli őrjáratra indulsz, vagy a focipályán fekve kémleled a csillagokat. Csomagolj fürdőruhát: a csúszdapark kihagyhatatlan. A legfontosabb a cipőkérdés! Oké, hogy nyaralni indulsz, de azért egy szál strandpapucs nem lesz elég. Hozz zárt sportcipőt, nehogy azon múljon a csapatod sikere, hogy nem tudsz elég gyorsan futni. A táborban a buli sem maradhat el, úgyhogy nyugodtan csomagold be a kedvenc miniruhádat vagy ingedet.

Rózsaillat előnyben!

A PEOPLE TEAM táborokban 4 főre jut egy fürdőszoba: kérjük, hogy használd is! Legyen nálad megfelelő mennyiségű tisztálkodóeszköz, hogy anyukád a tábor utolsó napján is megismerjen. Hozz legalább két törülközőt: egyet fürdéshez, egyet a strandra. Ágynemű nem kell, de ha nem tudsz elaludni a pókemberes párnád nélkül, akkor az is jöhet. Még az is lehet, hogy szerepet kap egy tábori filmben. Ha esetleg mégis otthonhagynád a fogkeféd, a táborvezetők adnak egyet. Csak szólj minél hamarabb, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj a diszkóban.

Telók és egyéb kütyük

A táborban van WIFI, és használhatod is a közösségi terekben. A telefonod egész nap nálad lehet, de azért kérünk, hogy ne a délelőtti foglalkozások alatt beszéld meg a következő mozizást a haverokkal. Egyéb kütyüket is hozhatsz, bár nem lesz rá időd, hogy szintet lépj a Fortnite-ban. Hagyd ezt a hosszú téli éjszakákra, a nyarat inkább töltsd focival és vitézkedj a lovagi tornán! Arra azért vigyázz, hogy ne veszíts el semmit! A szekrényedhez tartozik kulcs is, ott őrizd az értékeidet.

Fagyi és kóla

Hozz magaddal némi zsebpénzt, hogy tudj vásárolni a büfében. Kaja lesz, ne aggódj, de azért néha jólesik egy fagyi vagy üdítő. Készpénz ne legyen nálad, a tábori bankszámládat bármikor ellenőrizheted. Ha trambulinozás közben repkednek a százasok a zsebedből, akkor senki nem fogja összegyűjteni őket. Ha strandra mész, vehetsz ki készpénzt.

Légy laza!

A PEOPLE TEAM táborokban a legfontosabb a kreatív alkotás és a gondtalan kikapcsolódás. Tartsd be a szabályokat, de azért légy laza! Ha bármi gondod van, csak szólj, és a táboroztatók segítenek megoldani a problémát. Hisz azért vannak, hogy végre legyen neked is egy igazán jó nyarad!