Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Angolul tudni kell!

Sajnos Magyarországon még mindig elég kevesen beszélnek nyelveket. A legjobb, ha gyermekünket már egészen kicsi korában elkezdjük megismertetni az angol nyelvvel. Nem kell komoly nyelvtanulásra gondolni, de egyszerű utasításokat vagy dalokat mi is megtaníthatunk neki.

2022

Tovább

17 nyári tábor egyben

Tematikus nyári táborok egy helyszínen, a kecskeméti NJE-kollégiumban. Testvérek, baráti csoportok és osztályok jelentkezését is várja a PEOPLE TEAM.

Tovább

Menjetek barátokkal!

Angoltábor, programozótábor, kézművestábor, sporttábor - néhány a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborai közül. Mire számíthatnak még a 7-17 évesek?

2022

Tovább

Kezedben a nyarad

Nagyon fontos, hogy gyermekünknek olyan programokat biztosítsunk, amelyeken szívesen vesz részt, miközben testileg-lelkileg is fejlődik. Érvényes ez arra az esetre is, ha nyári tábort keresünk. Szülőként általában tisztában vagyunk vele, milyen érdeklődésű a kisfiunk vagy kislányunk. Előfordulhat azonban, hogy az utóbbi időben olyan témák is izgatták a fantáziáját, amelyekről sejtelmünk sincs. Mindenképpen beszéljünk vele a választás előtt arról, hogy milyen jellegű táborban érezné legjobban magát. Sokat szeretne mozogni vagy inkább alkotna? A meglévő ismereteit bővítené vagy inkább kipróbálna valami teljesen újat? Ha úgy látjuk, hogy bizonytalan, segítsünk neki néhány tábortípus felsorolásával.

2022

Tovább

Ökotudatos tábor

Ki ne látott már képeken halászhálóba gabalyodott delfint, vagy műanyag palackoktól elpusztult bálnát? Vigyázzunk a bolygónkra, mert ha ilyen mértékben szennyezzük a környezetünket, a következő generációk számára élhetetlenné válik a Föld. Sokan azt gondolják, hogy kicsiben nem érdemes semmibe belefogni. Ez téves elképzelés: minden egyén tehet valamit a saját környezetéért, és ezzel hozzájárulhat az ökoszisztéma megmentéséhez. A PEOPLE TEAM-táborokban a lehetőségekhez mérten mindent megtesznek a környezet védelméért.

Tovább

32 év, 25000 táborozó

A PEOPL TEAM 1991 óta szervez táborokat. Az elmúlt 3 évtized során több ezer magyar és külföldi gyerek nyaralt a PT-táborokban. Ma már a 90-es évek táborozóinak gyermekei viszik tovább a hagyományt, hiszen PT-snek lenni örökre szóló élmény és életérzés. A szervezők 2022-ben várják a 25000-dik táborozót. Melyek a legtrendibb tábortémák a PEOPLE TEAM-ben? Az ottalvós vagy a napközis tábort választották többen? Mennyi péksüti fogy el reggelire? Olvass tovább, és kiderül!

Tovább

Nyár, élmények, táborok és árak

Lássuk, milyen változások jellemzik a 2022-es vakációt, amelyet a tavasz beköszöntével a diákok és a szülők is egyre jobban várnak, még ha más-más okból is.

A Táborfigyelőn lekövethető számok és az előfoglalások alapján 2022-ben várhatóan több mint 210 000 táborlakót fogadnak a táborszervezők a magyarországi táborokban. A viszonylag új keletű TikTok-tábortól a Roblox-, a MineCraft- vagy a YouTube-táborig rendkívül színes és szerteágazó a kínálat. A köztudatban "hagyományos táborozásként" élő nyári elfoglaltság jószerivel már nem létezik: a nyelvi táboroztatóktól a leendő újságírókat vagy vitorlázókat, esetleg a lovasokat táboroztatókig minden csapat egy vagy több témára építi azt a 3, 7 vagy akár 14 napot, amelyet a gyerekek a táborban töltenek. Az egy főre jutó táborozások idén megdönthetik a 2019-es évi csúcsot is.

Tovább

4 különleges tábor

Izgalmas nyári táborok gyerekeknek: ezeket nézd meg, ha egyedi tábort választanál!

Közeledik a nyári szünet, és szeretnéd, ha a gyermeked vagy gyermekeid hasznosan töltenék el a vakáció napjait? Mérd fel, milyen nyári táborok közül választhatnak! Az unalomig ismerteken kívül számos olyan újdonságot is kipróbálhatnak, amelyek nem csupán szórakoztatóak, de kifejezetten hasznosak is lehetnek a jövőjük szempontjából.

Tovább

Táborok és könyvek

Képzeld el, hogy van olyan nyári tábor, amelyikben nemcsak élményeket szerzel, illetve emléklappal, esetleg a saját magad által elkészített tárgyakkal térsz haza, hanem még jól megszórnak ajándékokkal. Nem is akármilyenekkel: a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerektáborainak szervezői elkötelezettek az olvasás mellett, ezért az esti csapatversenyeiken számos könyvet lehet nyerni.

Tovább

Milyen tábort válasszunk?

Minden gyerek más és más. Amíg az egyik imád egész nap sportolni, a másik a háta közepére sem kívánja a testnevelésórákon kívüli mozgást. Néhány gyerek szeret napestig egyfajta tevékenységgel foglalkozni, míg más gyerekeket az köt le, ha minél több dologban kipróbálhatják magukat. Eszerint válasszuk meg a nyári tábor típusát is.

Tovább
0 db

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR