Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit hozz a PEOPLE TEAM táborába?

Néhány tipp tanácstalan újoncoknak a PEOPLE TEAM nyári táborához.

Az első és legfontosabb lépésen túl vagy! Elhatároztad, jelentkeztél a táborba. Megkaptad a visszaigazolást is, hogy megvan a helyed a 17 féle táborszekció egyikébe. Pár nappal a táborba indulás előtt már kezdhetsz tervezgetni, hogy mit szeretnél magaddal vinni. A mosást is érdemes időben elkezdeni, nehogy az indulás napján derüljön ki, hogy csokifoltokkal van tele a kedvenc pulcsid.

Tovább

Nyári tábor – ott leszel!

Javában folyik már a táborok táboraként emlegetett PEOPLE TEAM (PT) szervezése - olyannyira, hogy február 15. óta lehet jelentkezni a júliusi és augusztusi turnusokra, és már most annyi jelentkezés érkezett, mint az előző években hónapok alatt. Hogy kik szerint a legjobb a PT? Akik valaha is kipróbálták az ottalvósan és bejárós változatban egyaránt igénybe vehető kecskeméti tábort.

Tovább

Mindenki előnyben!

Unod, hogy az összes osztálytársad csak a telefonját bújja vagy a számítógépe előtt ücsörög? Te viszont inkább a könyveket falod? Verseket és regényeket olvasol akár angolul is? Megpróbálkozol a versírással, és elképzeled, ahogy előadod a színpadon? Nos, ha a fenti kérdésekre igen a válasz, akkor érdemes megnézned, mit kínálunk. Táborainkban nemcsak rengeteg új tudással, de számos élménnyel és tapasztalattal is gazdagodhatsz.

Tovább

Így ne légy para-mama!

Amikor eljön az idő, és a gyereked először utazik ottalvós táborba, az mindkettőtök számára igazi mérföldkő. Érdemes időben felkészülni erre a vitathatatlanul meghatározó élményre. Vannak édesanyák, akik katasztrófának élik meg, ha a csemetéjük akár egy napra is elmegy otthonról. Ez a hozzáállás sok gyerek életét megkeseríti. A szülőknek meg kell tanulniuk "elengedni" a gyerekeket. Meg kell érteniük, hogy a kicsik nem csak az ő szárnyaik alatt lehetnek biztonságban.

Tovább

Ez már döfi

32 év tapasztalat, ez idő alatt összesen 128 turnus és 25 000 táborozó. Melyik nyári táborról van szó?

2022

Tovább

5 kreatív nyári tábor

Egér a Marson? Lila elefántok? Csipkerózsika az űrben? Shakespeare rockstílusban? Lebegő legóvár? Sült csirke csokiszósszal? Semmi sem lehetetlen! Ha végtelen a fantáziád, és szeretnéd megvalósítani a legelképesztőbb ötleteidet is, akkor várnak a PEOPLE TEAM nyári alkotótáborai.

Tovább
0 db

Táborok + vakáció

blogavatar

NYÁR, PACSI ÉS TÁBOR