Régebben egy kirándulás, számháború, strandolás, este pedig szalonnasütés volt a legtöbb tábor programja. A mai ifjúság ennél már többre, izgalmasabbra vágyik. Számukra hozták létre a PEOPLE TEAM szaktáborait. Az új generációs tématáborok már nem csak a tanulásról szólnak. A gyerekek egy vagy több hetes gyerekfesztiválon vehetnek részt. A tanuláson kívül versenyek, koncertek, bemutatók teszik felejthetetlenné a nyaralást.

 

Kreativitás felsőfokon

A „tanulós” tábor megfelel a szülők igényeinek is: például egy intenzív angolkurzus nyaralással egybekötve nagy segítséget jelenthet a következő tanévben. Sokan sietnek biztosítani csemetéjük helyét a legnépszerűbb csoportokban. A tanórákon első helyen szerepel a játék és a kreativitás. Minden szekció – legyen az angol nyelv, filmezés, fotózás, képzőművészet vagy akár főzés – résztvevői azon dolgoznak, hogy a turnus végére bemutathassák egész hetes munkájuk eredményét. Az utolsó napon az egész tábor megnézheti az angol nyelvű előadásokat és a leforgott filmeket. A szülők és a többi táborozó gyönyörködhet a rajz- és fotókiállítás műveiben, vagy megkóstolhatja a kukták süteményeit.

Techguruknak is

A gép előtt ülésnek sem kell csak a videójátékokról szólnia. Már a techőrült fiataloknak is szerveződnek olyan táborok, ahol nem kell lemondaniuk a komputerekről, de mégis kreatívan és hasznosan tölthetik az időt. A technikai táborokban 3D animációt tanulhatnak vagy valóban működő robotokat alkothatnak. De akár saját fejlesztésű drónnal is filmezhetik a szabadidős eseményeket.

Gyerekfesztivál

Délután és este a gyerekzsivaj igazi nyári fesztiválhangulattá változik. A táborban a népszerű strandolás és kézművesfoglalkozások mellett sport- és állatbemutatók, bulik és csapatversenyek futnak párhuzamosan. A PEOPLE TEAM kecskeméti helyszínén alapvetés a választás szabadsága. Semmi nem lehet kötelező, viszont olyan a programkínálat, hogy mindent érdemes kipróbálni. A közös események mellett külön programokat szerveznek a kicsiknek és a nagyobbaknak. A 10 év alattiak meseesteken vehetnek részt, a kamaszok filmklubban beszélgethetnek a korosztályuknak megfelelő művekről. A PEOPLE TEAM nyaranta több mint 1000, 7-17 éves gyerek számára nyújt egyrészt komoly tanfolyamokat, másrészt felhőtlen kikapcsolódást. Már mindenhova elindult a jelentkezés, élesítették a jelentkezési lapokat.