Szereted a gépeket, és szereted problémákon törni a fejed? Jobban érdekel a jövő, mint a jelen? Érdekelnek a robotok, imádod a robotos filmeket? Akkor köztünk a helyed. Alábbi táboraink az innováció, a fejlődés és a jövő gépeinek világát hozzák testközelbe. Népszerű és izgalmas témák várnak rád a felhőtlen kikapcsolódással és a megszámlálhatatlan kalanddal megspékelve. 

 

Gamertábor

Minecraft, Scrap Mechanic, Fortnite, Among Us, Rocket League, Genshin Impact! Ez a szekció a jövő e-sportolóit gyűjti össze. Csoportos és egyéni PvP csatákban vehetsz részt. Délelőttönként együtt jeleskedhetsz Lucky Block-kalandokban, Race/Wall PvP-bajnokságban, adventure-, puzzle-, parkourkihívásokban és -ütközetekben. A hardvert és a szoftvereket a tábor biztosítja, a küzdőszellemet hozd te! A VR XPERT VR-eszközeivel, csúcskategóriás számítógépekkel, jelen- és előző generációs konzolokkal, retró kütyükkel, szimulátorgépekkel – vagyis a lehető legváltozatosabb és legmodernebb eszközökkel és technológiákkal merülhettek el barátaiddal az önfeledt szórakozásban és tanulásban.

3D konstruktőrök tábora

Ebben a szekcióban elmélyülhetsz a Replication Knowledge System nyomtatóinak világában. Megtanulod, hogyan kell kinyomtatni és megvágni a megtervezett modelleket. Gyakorolhatod a 3D dizájnt, a 3D nyomtatást és a 3D rajzolást a modellezőprogram kreatív tollaival.

Dróntábor

A táborban nem csak elméleti oktatás folyik: a résztvevők működő drónokat építenek. Megismerheted a kölönböző szimuláció programok használatát. Valódi modell-távirányító számítógépre csatlakoztatva indíthatod el a drónod motorjait. Megismerheted a fordultaszámszabályozók, az STM32 alapú repülésvezérlők, a kamerák és egyéb kiegészítők szerkezetét és működését.

Programozótábor

A XXI. században az informatikáról és a számítástechnikáról szól szinte minden, így elmondhatjuk, hogy ez a tábor tényleg hasznos ismereteket nyújt. Weboldalak létrehozása, mozgóképes technika, 3D, programozás, CGI, animációk készítése és még számtalan érdekes foglalkozás vár rád. Semmi sem kötelező, semmit sem „kell”. Választ ki te magad, melyik szakterület érdekel a legjobban. Vadiúj és korszerű gépek, profi szakemberek lesznek segítségedre.

Robotikatábor

Kutass, fejlessz és oldd meg a felmerülő problémákat! Itt rengeteget tanulhatsz: belekóstolhatsz a programozásba, különböző rendszerek fejlesztésében vehetsz rész. Minden, ami a kezed ügyébe kerül – LED-ek, kapcsolók, szenzorok, irányítók, áramkörök, motorok –, csak arra vár, hogy a szolgálatodba álljon. A táborozók elősorban LEGO MindStorms EV3-eszközöket használnak. Amint összehangba kerül a szoftveres és a hardveres oldal, már indulhat is robotok gladiátorviadala.