Unod, hogy az összes osztálytársad csak a telefonját bújja vagy a számítógépe előtt ücsörög? Te viszont inkább a könyveket falod? Verseket és regényeket olvasol akár angolul is? Megpróbálkozol a versírással, és elképzeled, ahogy előadod a színpadon? Nos, ha a fenti kérdésekre igen a válasz, akkor érdemes megnézned, mit kínálunk. Táborainkban nemcsak rengeteg új tudással, de számos élménnyel és tapasztalattal is gazdagodhatsz.

 

Írótábor

Egy jó irodalomtábor magától értetődően több, mint egy iskolai irodalomóra: itt valóban csupán a kreativitás és a fantázia szabhat határt. Mindenkinek ajánlott, aki érdeklődik az irodalom és az írás iránt. Kitűnő szakemberek és elismert írók által vezetett kurzusokon vehetsz részt. Belekóstolhatsz a kreatív írásba is. Szinte valamennyi irodalmi műfajjal – novella, vers, regény, dal, slam poetry, monológ stb. – megismerkedhetsz annak érdekében, hogy minél szélesebb körű tudást szerezz.

Angoltábor

Élménydús, kommunikációközpontú tábor mindenkinek, aki érdeklődik az angol nyelv iránt – akkor is, ha bővíteni szeretnéd, és akkor is, ha „csak” szinten tartani kívánod a nyelvtudásodat. A tábor szintfelmérő teszttel indul. A táborban csoportokra osztva folyik a munka. Természetesen a kommunikáció, a beszédkészség fejlesztése áll a középpontban, de játékos, szórakoztató formában. Tanulj angolul úgy, hogy az valóban élvezetes legyen!

Színházi tábor

A színészek két hétre érkeznek. Végzős egyetemisták segítségével színpadra állítanak egy általáluk választott vagy kitalált darabot. Az első héten beszédgyakorlatok, színészmesterség, és különböző drámafoglalkozások szerepelnek a programban. A második héten aztán jön a szövegtanulás és a próbák. A tábor végén nyilvános előadásokon a szüleitek is megnézhetik a darabot. Az eseményt élőben közvetítjük az interneten.

Tervezd meg a délutánod!

A tanulás mellett a szabadidő nívós eltöltése sem maradhat el. A PEOPLE TEAM kecskeméti helyszínén rengeteg szabadidős programból választhatsz. Semmi nem kötelező, de olyan a kínálat, hogy mindent érdemes kipróbálni. Az elmaradhatatlan strandolás és kézművesfoglalkozások mellett sport- és állatbemutatók, közösségi játékok és vetélkedők futnak párhuzamosan. Ebéd után érdemes a hirdetőtáblát böngészned, ahol minden fontos infót megtalálsz.

Este buli!

Esténként a programok és a gyerekzsivaj igazi nyári fesztiválhangulatot biztosít. Csapatversenyeken, koncerteken és zenés bulikon szórakozhatsz. A közös események mellett külön programokat szervezünk a kicsiknek és a nagyobbaknak. Ha nem vagy még 10 éves, meseesteken vehetsz részt. Ha kamasznak számítasz, a filmklubban beszélgethetsz a korosztályodnak megfelelő művekről. Szüleid biztosan szívesen emlékeznek vissza a táborokban töltött fergeteges nyarakra. Ha te sem szeretnél kimaradni ebből, akkor győzd meg őket, és irány a tábor!